Περισσότερα Δρομολόγιο, Πιο Προσεγμένες Στάσεις
ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ 425 & 429 ΛΟΓΩ ΑΠΟΧΗΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Παράκαμψη Διαδρομής  425- Η διαδρομή 425 θα κάνει παράκαμψη απο το τέρμα της Λεωφ. Αρτέμδος και αντί να προχωρέι στην Πιγιαλέ Πασια θα μπαίνει στην οδό Πάυλου Βαλσαμάκη και θα συνεχίσει ευθεία μέχρι το τέρμα της οδού Πάυλου Βαλσαμάκη ,  και φτάνοντας στα  φώτα της Φανερωμένης , θα στρίψει προς την Λεωφόρο Αρτέμιδος με κατέυθυνση το Αεροδρόμειο Λάρνακας.

Επιστρέφοντας πίσω απο το Αεροδρόμειο Λάρνακας προς το κέντρο της Λάρνακας , θα ακολουθήσει την Λεωφόρο Αρτέμιδος ,και στο τέρμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος θα προχωρήσει προς την Οδό Λουκή Πιερίδη ( στο πλάι του Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας ) και θα κατευθυνθεί προς την Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου , και θα  συνεχίσει την διαδρομή του κανονικά προς το Παλαιό Νοσοκομείο - οδό Αγίας Ελένης .

Παράκαμψη Διαδρομής 429-Η διαδρομή 429 με κάθοδο προς τον Φάρο θα παρακάμψει την οδο Φανερωμένης Τουζχανέ και Φιλοπάππου , και έπειτα θα συνεχίσει κανονικά την διαδρομή του προς την Λεωφόρο Αρτέμιδος.

Στην επιστροφή που κάνει η διαδρομή 429 απο τον Φάρο πρός το κέντρο της Λάρνακας , υπάρχει παράκαμψη . Παρακάμπτετε η οδός Φιλοππάπου, Τουζχανέ , Ουμ Χαράμ, Ισταμπουλ, Απολώνιου Κιτιεως και  Αδώνιδος. Η διαδρομή που κάνει είναι απο την Αρτέμιδος προχωρεί προς την οδό Λουκή Πιερίδη (πλαι Δημοτικού Θεάτρου) και συνεχίζει προς την Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου και συνεχίζει κανονικά προς το Παλαιό Νοσοκομείο-Αγίας Ελένης .More Routes
More Routes